Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DepoLa www.pandramaikos.gr
Normal Tactiek 442
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 36
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 35.6
poor Schieten good
poor Passen average
weak Verdedigen average


2e minuut.
Premoli is nu in balbezit. Premoli probeert naar een medespeler te passen. Defraeye is nu in balbezit. Suárez Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Valdés haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Premoli passt de bal in één keer door. Pechim is nu in balbezit. Pechim speelt de bal door. Suárez Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Valdés draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Pechim kopt de bal weg. Daar is Defraeye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suárez Valdés is nu in balbezit. Suárez Valdés schiet op doel. Depountis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DepoLa - www.pandramaikos.gr 0:1

7e minuut.
Kontovas is nu in balbezit. Kontovas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mestre Mendo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pechim geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Mestre Mendo verovert de bal door een tackle van achteren. Pechim speelt de bal door. Klungelig pakt Kontovas de bal. Premoli rent richting de bal. Premoli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bruzzese met een sublieme pass. Pechim rent richting de bal. Pechim passt de bal met de wreef. Defraeye rent richting de bal. Defraeye draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Örlund is nu in balbezit. Suárez Valdés rent richting de bal. Miaoulis begaat een overtreding. Suárez Valdés raakt geblesseerd tijdens het duel. Örlund met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Defraeye rent richting de bal. Premoli rent richting de bal. Premoli met een sublieme pass. Suárez Valdés rent richting de bal. Suárez Valdés draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Savvouras met een sublieme pass. Pechim heeft problemen om de bal te vangen. Pechim geeft een hoge lob. Suárez Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Valdés draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Defraeye is nu in balbezit. Defraeye passt de bal in één keer door. Kalatzopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Defraeye rent richting de bal. Defraeye draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Daar is Papaioakeim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruzzese bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzzese passt de bal met de wreef. Suárez Valdés is nu in balbezit. Suárez Valdés draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Depountis trapt de bal weg van het doel. Premoli kopt de bal weg. Pechim bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Pechim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pechim geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Suárez Valdés rent richting de bal. Suárez Valdés draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DepoLa - www.pandramaikos.gr 0:2

43e minuut.
Souris geeft een hoge lob. Inworp. Młynek met de inworp. Suárez Valdés is nu in balbezit. Suárez Valdés geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Premoli speelt de bal door. Pechim rent richting de bal. Pechim passt de bal in één keer door. Defraeye is nu in balbezit. Defraeye schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DepoLa - www.pandramaikos.gr 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DepoLa 77%, www.pandramaikos.gr 23%.
DepoLa - www.pandramaikos.gr 0:3

53e minuut.
Souris rent richting de bal. Młynek is nu in balbezit. Met opzet legt Souris zijn tegenspeler op de grond. Młynek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Örlund met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Defraeye is nu in balbezit. Defraeye haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Bruzzese passt de bal in één keer door. Młynek rent richting de bal. Kyriopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Młynek onderschept slim de pass. Młynek geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Bruzzese probeert naar een medespeler te passen. Premoli is nu in balbezit. Premoli passt de bal met de wreef. Defraeye rent richting de bal. Defraeye schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Premoli geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Depountis de bal onder controle te krijgen. Suárez Valdés rent richting de bal. Suárez Valdés schiet op doel. Savvouras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DepoLa - www.pandramaikos.gr 0:4

73e minuut.
Magalhães geeft een lange en hoge pass. Suárez Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Valdés passt de bal met de wreef. Defraeye rent richting de bal. Defraeye haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Suárez Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Valdés passt de bal in één keer door. Pechim rent richting de bal. Pechim schiet op doel. Savvouras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DepoLa - www.pandramaikos.gr 0:5

83e minuut.
Młynek rent richting de bal. Młynek speelt de bal door. Suárez Valdés is nu in balbezit. Suárez Valdés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DepoLa - www.pandramaikos.gr 0:6

84e minuut.
Grammozis is nu in balbezit. Defraeye is nu in balbezit. Defraeye passt de bal met de wreef. Suárez Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Valdés schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Seriotis geeft een hoge lob. Pechim is nu in balbezit. Pechim passt de bal met de wreef. Defraeye rent richting de bal. Defraeye haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DepoLa 87%, www.pandramaikos.gr 13%.
DepoLa - www.pandramaikos.gr 0:6