Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aek.FC pireus Eglarest Mariners
ar Tactiek 433
62% Balbezit 38%
27% Spel op eigen helft 73%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 24
adequate Schieten weak
average Passen weak
average Verdedigen average


2e minuut.
Kurzawski is nu in balbezit. Fermas rent richting de bal. Kurzawski verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzawski draait met de bal, schiet en ... Vinichakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aek.FC pireus - Eglarest Mariners 1:0

4e minuut.
Brasil onderschept slim de pass. Lakota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakota speelt de bal door. Kurzawski heeft problemen om de bal te vangen. Kurzawski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lakota geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vinichakis trapt de bal weg van het doel. Brasil kopt de bal weg. Kurzawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzawski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Klungelig pakt Abatzis de bal. Kurzawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzawski passt de bal zonder na te denken. Csiszér bereikt de bal nog maar net als eerste. Csiszér geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Brasil kopt de bal weg. Kurzawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Litinskiy met een sublieme pass. Csiszér bereikt de bal nog maar net als eerste. Csiszér draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Fermas de bal. Vinichakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Csiszér verovert de bal door een tackle van achteren. Csiszér met een sublieme pass. Kurzawski is nu in balbezit. Kurzawski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aek.FC pireus - Eglarest Mariners 2:0

25e minuut.
Kolman is nu in balbezit. Lakota rent richting de bal. Lakota passt de bal met de wreef. Csiszér rent richting de bal. Csiszér schiet op doel. Vinichakis bokst de bal weg. Kurzawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzawski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aek.FC pireus - Eglarest Mariners 3:0

27e minuut.
Brasil probeert naar een medespeler te passen. Lakota rent richting de bal. Lakota passt de bal in één keer door. Csiszér is nu in balbezit. Csiszér draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Litinskiy met een sublieme pass. Klungelig pakt Kurzawski de bal. Kurzawski passt de bal zonder na te denken. Csiszér is nu in balbezit. Csiszér draait met de bal, schiet en ... Vinichakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Kolman rent richting de bal. Kolman geeft een lange en hoge pass. Kurzawski is nu in balbezit. Kurzawski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aek.FC pireus - Eglarest Mariners 4:0

43e minuut.
Kolman is nu in balbezit. Kolman passt de bal in één keer door. Kurzawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzawski passt de bal in één keer door. Litinskiy met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aek.FC pireus 26%, Eglarest Mariners 74%.
Aek.FC pireus - Eglarest Mariners 4:0

46e minuut.
Brofidis is nu in balbezit. Brofidis passt de bal met de wreef. Abatzis is nu in balbezit. Kurzawski verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzawski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Verbrughe met de inworp. Klungelig pakt Litinskiy de bal. Litinskiy geeft een lange en hoge pass. Lakota rent richting de bal. Lakota haalt uit met een fantastische trap. Vinichakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kurzawski is nu in balbezit. Kurzawski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aek.FC pireus - Eglarest Mariners 5:0

51e minuut.
Kolman geeft een hoge lob. Fermas probeert de bal aan de voet te houden. Lakota is nu in balbezit. Lakota geeft een lange en hoge pass. Kurzawski krijgt zijn hoofd ertegen. Vinichakis bokst de bal weg. Kurzawski is nu in balbezit. Kurzawski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aek.FC pireus - Eglarest Mariners 6:0

51e minuut.
Daar is Kurzawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurzawski schiet op doel. Kasapis probeert de bal aan de voet te houden. Csiszér bereikt de bal nog maar net als eerste. Csiszér haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Csiszér bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakota rent richting de bal. Lakota speelt de bal door. Kurzawski rent richting de bal. Kurzawski schiet op doel. Vinichakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Karanikolas passt de bal met de wreef. Verbrughe bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbrughe met een sublieme pass. Litinskiy rent richting de bal. Litinskiy geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Vinichakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Csiszér is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Aek.FC pireus - Eglarest Mariners 7:0

61e minuut.
Lakota met een sublieme pass. Kurzawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzawski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kasapis de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Lakota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakota geeft een hoge lob. Klungelig pakt Romanidis de bal. Csiszér bereikt de bal nog maar net als eerste. Csiszér schiet op doel. Paal!

75e minuut.
Karanikolas rent richting de bal. Lakota onderschept slim de pass. Lakota passt de bal zonder na te denken. Kurzawski is nu in balbezit. Kurzawski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Botsonis rent richting de bal. Kolman onderschept slim de pass. Kolman probeert naar een medespeler te passen. Csiszér rent richting de bal. Csiszér haalt uit met een fantastische trap. Vinichakis bokst de bal weg.

85e minuut.
Vinichakis trapt de bal weg van het doel. Brasil kopt de bal weg. Fermas probeert de bal aan de voet te houden. Kurzawski rent richting de bal. Kurzawski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Lakota met een sublieme pass. Fermas rent richting de bal. Kurzawski onderschept slim de pass. Csiszér is nu in balbezit. Csiszér draait met de bal, schiet en ... Vinichakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aek.FC pireus 27%, Eglarest Mariners 73%.
Aek.FC pireus - Eglarest Mariners 7:0