Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ορφεασ κεραμειον totenham fc
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 21.2
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Genovelis geeft de bal voor. Inworp. Tsaganeas met de inworp. Makanos rent richting de bal. Makanos geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Prasinos geeft een lange en hoge pass. Xylas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mourtas. Mourtas krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Makanos heeft problemen om de bal te vangen. Makanos passt de bal in één keer door. Papadoperakis rent richting de bal. Makanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Makanos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Prekas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liolios is nu in balbezit. Liolios passt de bal zonder na te denken. Xylas is nu in balbezit. Xylas haalt uit met een fantastische trap. Kolpodinos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karakostas kopt de bal weg. Xylas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mourtas. Mourtas krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

42e minuut.
Klungelig pakt Petkaris de bal. Mantzaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkaris begaat een overtreding. Petkaris krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ορφεασ κεραμειον 48%, totenham fc 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ορφεασ κεραμειον - totenham fc 0:0

54e minuut.
Genovelis onderschept slim de pass. Genovelis geeft een lange en hoge pass. Steriotis heeft problemen om de bal te vangen. Bantis rent richting de bal. Bantis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ορφεασ κεραμειον - totenham fc 0:1

57e minuut.
Karakostas rent richting de bal. Karakostas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Anastasopoulos de bal. Liolios is nu in balbezit. Liolios schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Prasinos met een sublieme pass. Bantis is nu in balbezit. Steriotis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bantis roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bantis kan niet meer verder spelen.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karakostas met een snelle inworp. Xylas rent richting de bal. Xylas schiet op doel. Steriotis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Ziakos verovert de bal door een tackle van achteren. Xylas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Xylas is nu in balbezit. Xylas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ορφεασ κεραμειον - totenham fc 0:2

88e minuut.
Karakostas speelt de bal door. Makanos rent richting de bal. Makanos met een sublieme pass. Katsikis rent richting de bal. Katsikis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ορφεασ κεραμειον 58%, totenham fc 42%.
ορφεασ κεραμειον - totenham fc 0:2