Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AIO ορφεασ κεραμειον
Defend Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
37 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 16.3
very good Schieten poor
good Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Klungelig pakt Bucşaru de bal. Mourtas is nu in balbezit. Bucşaru onderschept slim de pass. Hadžipašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžipašić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Pinotti rent richting de bal. Pinotti probeert naar een medespeler te passen. Hadžipašić rent richting de bal. Hadžipašić draait met de bal, schiet en ... Tsouros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AIO - ορφεασ κεραμειον 1:0

10e minuut.
Doeltrap. Steriotis met een harde bal richting middenveld. Turbatu kopt de bal weg. Hadžipašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžipašić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tsouros trapt de bal weg van het doel. Bucşaru kopt de bal weg. Hadžipašić rent richting de bal. Hadžipašić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Daar is Makanos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinotti passt de bal zonder na te denken. Hadžipašić rent richting de bal. Hadžipašić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Boguś is nu in balbezit. Boguś speelt de bal door. Turbatu geeft een hoge lob. Hadžipašić is nu in balbezit. Hadžipašić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pinotti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Białowąs komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Bucşaru heeft problemen om de bal te vangen. Mourtas rent richting de bal. Met opzet legt Bucşaru zijn tegenspeler op de grond. Bucşaru is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

26e minuut.
Turbatu geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Mourtas de bal onder controle te krijgen. Hadžipašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžipašić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AIO - ορφεασ κεραμειον 2:0

32e minuut.
Anastasopoulos geeft een lange en hoge pass. Turbatu kopt de bal weg. Daar is Prasinos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hadžipašić rent richting de bal. Hadžipašić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AIO - ορφεασ κεραμειον 3:0

40e minuut.
Prekas bereikt de bal nog maar net als eerste. Białowąs onderschept slim de pass. Białowąs probeert naar een medespeler te passen. Hadžipašić is nu in balbezit. Hadžipašić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AIO 36%, ορφεασ κεραμειον 64%.
AIO - ορφεασ κεραμειον 3:0

46e minuut.
Katsikis heeft problemen om de bal te vangen. Katsikis passt de bal zonder na te denken. Mantzaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžipašić onderschept slim de pass. Hadžipašić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AIO - ορφεασ κεραμειον 4:0

49e minuut.
Tonar met de inworp. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu geeft een lange en hoge pass. Hadžipašić heeft problemen om de bal te vangen. Hadžipašić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Prasinos is nu in balbezit. Prasinos speelt de bal door. Anastasopoulos is nu in balbezit. Hadžipašić onderschept slim de pass. Hadžipašić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AIO - ορφεασ κεραμειον 5:0

53e minuut.
Tsaganeas rent richting de bal. Tsaganeas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hadžipašić de bal. Hadžipašić draait met de bal, schiet en ... Tsouros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AIO - ορφεασ κεραμειον 6:0

56e minuut.
Turbatu met een sublieme pass. Tonar bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu probeert naar een medespeler te passen. Hadžipašić rent richting de bal. Hadžipašić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AIO - ορφεασ κεραμειον 7:0

58e minuut.
Białowąs passt de bal zonder na te denken. Prekas bereikt de bal nog maar net als eerste. Toczek begaat een overtreding. Toczek krijgt een gele kaart. Prekas moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Prekas kan niet meer verder spelen. Valaoritis komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Christofileas kopt de bal weg. Mourtas probeert naar een medespeler te passen. Anastasopoulos rent richting de bal. Hadžipašić onderschept slim de pass. Hadžipašić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Daar is Makanos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hadžipašić rent richting de bal. Steriotis is nu in balbezit. Hadžipašić verovert de bal door een tackle van achteren. Hadžipašić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AIO - ορφεασ κεραμειον 8:0

64e minuut.
Turbatu probeert naar een medespeler te passen. Tonar rent richting de bal. Tonar geeft een lange en hoge pass. Hadžipašić krijgt zijn hoofd ertegen. Tsouros maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

66e minuut.
Białowąs kopt de bal weg. Toczek rent richting de bal. Toczek probeert naar een medespeler te passen. Hadžipašić rent richting de bal. Hadžipašić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Tsouros met een harde bal richting middenveld. Turbatu kopt de bal weg. Daar is Christofileas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hadžipašić rent richting de bal. Hadžipašić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AIO - ορφεασ κεραμειον 9:0

69e minuut.
Mantzaridis geeft een lange en hoge pass. Anastasopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžipašić verovert de bal door een tackle van achteren. Hadžipašić draait met de bal, schiet en ... Tsouros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AIO - ορφεασ κεραμειον 10:0

70e minuut.
Makanos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tsaganeas de bal. Turbatu met een sublieme pass. Hadžipašić is nu in balbezit. Hadžipašić haalt uit met een fantastische trap. Tsouros bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AIO - ορφεασ κεραμειον 11:0

72e minuut.
Turbatu met een sublieme pass. Klungelig pakt Ciacia de bal. Białowąs met een sublieme pass. Hadžipašić is nu in balbezit. Hadžipašić schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AIO - ορφεασ κεραμειον 12:0

83e minuut.
Daar is Makanos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turbatu is nu in balbezit. Turbatu probeert naar een medespeler te passen. Hadžipašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžipašić schiet op doel. Tsouros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Mourtas speelt de bal door. Daar is Turbatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turbatu passt de bal zonder na te denken. Hadžipašić rent richting de bal. Hadžipašić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Tsouros trapt de bal weg van het doel. Turbatu is nu in balbezit. Turbatu passt de bal in één keer door. Hadžipašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžipašić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Christofileas geeft een lange en hoge pass. Tonar rent richting de bal. Tonar passt de bal met de wreef. Hadžipašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžipašić draait met de bal, schiet en ... Tsouros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AIO - ορφεασ κεραμειον 13:0

89e minuut.
Turbatu speelt de bal door. Tonar heeft problemen om de bal te vangen. Tonar speelt de bal door. Hadžipašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžipašić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AIO 21%, ορφεασ κεραμειον 79%.
AIO - ορφεασ κεραμειον 13:0
AIO