Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aek.FC pireus AIO
ar Tactiek Defend
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 44.5
good Schieten solid
average Passen good
adequate Verdedigen adequate


8e minuut.
Kolman passt de bal met de wreef. Csiszér heeft problemen om de bal te vangen. Csiszér passt de bal met de wreef. Kurzawski is nu in balbezit. Kurzawski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Lakota is nu in balbezit. Lakota passt de bal in één keer door. Csiszér rent richting de bal. Csiszér haalt uit met een fantastische trap. Jakimowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Verbrughe met een sublieme pass. Litinskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Litinskiy passt de bal met de wreef. Kurzawski is nu in balbezit. Kurzawski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Turbatu passt de bal met de wreef. Toczek heeft problemen om de bal te vangen. Toczek geeft een hoge lob. Hadžipašić rent richting de bal. Hadžipašić schiet op doel. Martel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Bucşaru is nu in balbezit. Pinotti rent richting de bal. Pinotti passt de bal met de wreef. Hadžipašić rent richting de bal. Hadžipašić schiet op doel. Martel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Toczek geeft een hoge lob. Biris heeft problemen om de bal te vangen. Hadžipašić rent richting de bal. Hadžipašić schiet op doel. Martel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aek.FC pireus - AIO 0:1

34e minuut.
Bucşaru passt de bal met de wreef. Kurzawski is nu in balbezit. Turbatu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Turbatu krijgt een gele kaart. Kurzawski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kurzawski kan niet meer verder spelen. Turbatu met een sublieme pass. Lorson komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Bucşaru kopt de bal weg. Ilouk rent richting de bal. Kolman probeert naar een medespeler te passen. Csiszér rent richting de bal. Csiszér haalt uit met een fantastische trap. Waldschrath bokst de bal weg.

39e minuut.
Litinskiy probeert de bal met de borst te controleren. Tonar is nu in balbezit. Tonar passt de bal met de wreef. Bucşaru rent richting de bal. Bucşaru draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Jakimowicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Verbrughe met de inworp. Litinskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Litinskiy geeft een hoge lob. Waldschrath probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aek.FC pireus 50%, AIO 50%.
Aek.FC pireus - AIO 0:1

46e minuut.
Toczek is nu in balbezit. Toczek passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Pinotti de bal onder controle te krijgen. Csiszér rent richting de bal. Csiszér draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Csiszér is nu in balbezit. Csiszér schiet op doel. Waldschrath maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Bucşaru verovert de bal door een tackle van achteren. Bucşaru passt de bal met de wreef. Hadžipašić rent richting de bal. Hadžipašić haalt uit met een fantastische trap. Martel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Litinskiy kopt de bal weg. Jańczyk is nu in balbezit. Jańczyk geeft de bal voor. Hadžipašić is nu in balbezit. Hadžipašić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Daar is Csiszér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinotti rent richting de bal. Pinotti geeft een hoge lob. Daar is Hadžipašić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hadžipašić haalt uit met een fantastische trap. Martel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Turbatu met een sublieme pass. Tonar bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Litinskiy neemt de hoekschop. Lorson kopt de bal weg. Waldschrath verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lakota kopt de bal weg. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Lorson zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lorson naar de kleedkamers voor een vroege douche.

86e minuut.
Pinotti onderschept slim de pass. Pinotti geeft de bal voor. Gilewicz is nu in balbezit. Hadžipašić onderschept slim de pass. Hadžipašić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Bucşaru passt de bal met de wreef. Gilewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžipašić maakt een afschuwelijke overtreding. Hadžipašić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aek.FC pireus 52%, AIO 48%.
Aek.FC pireus - AIO 0:1
AIO