Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bocheikovo еееее
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 12.9
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Tolchykau rent richting de bal. Tolchykau speelt de bal door. Makaranka is nu in balbezit. Makaranka haalt uit met een fantastische trap. Virych probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bocheikovo - еееее 1:0

20e minuut.
Neviarovich onderschept slim de pass. Neviarovich passt de bal zonder na te denken. Habrus’ is nu in balbezit. Makaranka rent richting de bal. Makaranka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Adamovicz onderschept slim de pass. Karol` bereikt de bal nog maar net als eerste. Makaranka bereikt de bal nog maar net als eerste. Karol` bereikt de bal nog maar net als eerste. Karol` schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bocheikovo - еееее 2:0

33e minuut.
Lukashau is nu in balbezit. Ushakevich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lukashau is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lukashau met een snel genomen vrije trap. Trajan bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bocheikovo - еееее 2:1

39e minuut.
Neviarovich onderschept slim de pass. Neviarovich haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Valeuka de bal. Makaranka is nu in balbezit. Makaranka schiet op doel. Navumovich bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bocheikovo - еееее 3:1

42e minuut.
Tsyba passt de bal in één keer door. Hupalovich is nu in balbezit. Hupalovich speelt de bal door. Trajan rent richting de bal. Trajan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Valeuka geeft een hoge lob. Inworp. Lavanau met een snelle inworp. Karol` is nu in balbezit. Karol` haalt uit met een fantastische trap. Navumovich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bocheikovo 27%, еееее 73%.
Bocheikovo - еееее 3:1

47e minuut.
Hupalovich rent richting de bal. Trajan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Hupalovich is nu in balbezit. Hupalovich schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Tsyba verovert de bal door een tackle van achteren. Tsyba geeft een lange en hoge pass. Makaranka bereikt de bal nog maar net als eerste. Makaranka draait met de bal, schiet en ... Adamovicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Tsyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Hupalovich rent richting de bal. Hupalovich speelt de bal door. Misievich rent richting de bal. Misievich geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bocheikovo 43%, еееее 57%.
Bocheikovo - еееее 3:1