Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК Динамо Брест ФСК Лолки
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Rajanets is nu in balbezit. Dolia is nu in balbezit. Dolia passt de bal zonder na te denken. Hulak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hulak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Rajanets zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Helih rent richting de bal. Helih geeft de bal voor. Ivarouski is nu in balbezit. Ivarouski draait met de bal, schiet en ... Kasatau bokst de bal weg.

18e minuut.
Dolia heeft problemen om de bal te vangen. Stupkevich is nu in balbezit. Dolia begaat een overtreding. Dolia krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Dolia speelt de bal door. Klungelig pakt Arbuzau de bal. Hulak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hulak krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Ivarouski passt de bal zonder na te denken. Hulak bereikt de bal nog maar net als eerste. Varabei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hulak raakt geblesseerd tijdens het duel. Hulak met een snel genomen vrije trap. Paal! Lisavets heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Динамо Брест 62%, ФСК Лолки 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ФК Динамо Брест - ФСК Лолки 0:0

48e minuut.
Rajanets geeft de bal voor. Daar is Hulak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivarouski is nu in balbezit. Hulak is nu in balbezit. Hulak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Dubanos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Helih met de inworp. Hulak rent richting de bal. Hulak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Dolia bereikt de bal nog maar net als eerste. Stupkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolia onderschept slim de pass. Naiarovich rent richting de bal. Naiarovich schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Rajanets geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sakalouski met de inworp. Daar is Eupuh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eupuh geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Sliapakou speelt de bal door. Naiarovich is nu in balbezit. Rajanets verovert de bal door een tackle van achteren. Dolia verovert de bal door een tackle van achteren. Dolia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Rajanets is nu in balbezit. Eupuh verovert de bal door een tackle van achteren. Eupuh met een sublieme pass. Dolia is nu in balbezit. Dolia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Sakalouski is nu in balbezit. Hulak onderschept slim de pass. Hulak probeert naar een medespeler te passen. Ivarouski rent richting de bal. Ivarouski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Динамо Брест 49%, ФСК Лолки 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ФК Динамо Брест - ФСК Лолки 0:0