Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bocheikovo biel1411
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Palferau is nu in balbezit. Palferau met een sublieme pass. Platkouski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalenevich onderschept slim de pass. Kalenevich haalt uit met een fantastische trap. Piaszora bokst de bal weg.

10e minuut.
Chumachenka passt de bal met de wreef. Palferau bereikt de bal nog maar net als eerste. Palferau passt de bal zonder na te denken. Kalenevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalenevich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Klungelig pakt Palferau de bal. Palferau passt de bal zonder na te denken. Platkouski rent richting de bal. Kalenevich verovert de bal door een tackle van achteren. Kalenevich schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kalenevich is nu in balbezit. Kalenevich draait met de bal, schiet en ... Piaszora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Palferau schiet op doel. Zadziran geeft een lange en hoge pass. Platkouski heeft problemen om de bal te vangen. Platkouski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Lapau de bal onder controle te krijgen. Piaszora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kalenevich springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bocheikovo - biel1411 0:1

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Platkouski de bal onder controle te krijgen. Neviarovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Neviarovich geeft een hoge lob. Chumachenka heeft problemen om de bal te vangen. Chumachenka geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bocheikovo 65%, biel1411 35%.
Bocheikovo - biel1411 0:1

49e minuut.
Chumachenka rent richting de bal. Chumachenka passt de bal met de wreef. Hupalovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Makaranka is nu in balbezit. Makaranka draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Makaranka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ragalevich komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Rajanets met een sublieme pass. Platkouski rent richting de bal. Platkouski probeert naar een medespeler te passen. Ragalevich rent richting de bal. Ragalevich haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Tarashkevich probeert de bal aan de voet te houden. Palferau bereikt de bal nog maar net als eerste. Palferau probeert naar een medespeler te passen. Kalenevich is nu in balbezit. Kalenevich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bocheikovo 49%, biel1411 51%.
Bocheikovo - biel1411 0:1