Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Фк Гривочес TAUREN
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 15.2
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


38e minuut.
Azgur met een harde bal richting middenveld. Zdanovich kopt de bal weg. Klungelig pakt Saldatsenka de bal. Nizavets is nu in balbezit. Nizavets draait met de bal, schiet en ... Rachkevich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Фк Гривочес 71%, TAUREN 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Фк Гривочес - TAUREN 0:0

53e minuut.
Doeltrap. Rachkevich trapt de bal weg van het doel. Rapaport probeert naar een medespeler te passen. Ragozik is nu in balbezit. Ragozik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Rapaport met de inworp. Zdanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdanovich passt de bal met de wreef. Nizavets bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizavets schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Halata passt de bal zonder na te denken. Holubeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Holubeu passt de bal zonder na te denken. Nizavets bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizavets schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Фк Гривочес - TAUREN 0:1

84e minuut.
Lavanau passt de bal zonder na te denken. Hramatski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hramatski passt de bal met de wreef. Ragozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragozik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Sahuta is nu in balbezit. Hramatski onderschept slim de pass. Hramatski passt de bal zonder na te denken. Ragozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragozik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Фк Гривочес - TAUREN 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Фк Гривочес 54%, TAUREN 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Фк Гривочес - TAUREN 1:1