Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sorine waness
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 17
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Suczkou geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hranatovich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tryfanau bereikt de bal nog maar net als eerste. Tryfanau schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Razumovich rent richting de bal. Val`chuga verovert de bal door een tackle van achteren. Loika onderschept slim de pass. Razumovich is nu in balbezit. Razumovich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Zharaven` rent richting de bal. Loika is nu in balbezit. Zharaven` bereikt de bal nog maar net als eerste. Loika verovert de bal door een tackle van achteren. Loika draait met de bal, schiet en ... Laveika kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Loika rent richting de bal. Upenik verovert de bal door een tackle van achteren. Upenik geeft een hoge lob. Daar is Czalej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czalej draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sorine - waness 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sorine 57%, waness 43%.
sorine - waness 1:0

53e minuut.
Loika speelt de bal door. Tryfanau rent richting de bal. Tryfanau probeert naar een medespeler te passen. Czalej is nu in balbezit. Czalej schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Val`chuga met een sublieme pass. Zagal`chyk is nu in balbezit. Hranatovich maakt een afschuwelijke overtreding. Zagal`chyk wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

72e minuut.
Tryfanau speelt de bal door. Czalej is nu in balbezit. Liagchylau rent richting de bal. Czalej onderschept slim de pass. Czalej draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sorine 64%, waness 36%.
sorine - waness 1:0