Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Фк Гривочес Antonomania
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Doeltrap. Mazurczyk trapt de bal weg van het doel. Daar is Zalivaka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hramatski rent richting de bal. Hramatski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Фк Гривочес - Antonomania 1:0

15e minuut.
Las`ko rent richting de bal. Lavanau rent richting de bal. Met opzet legt Las`ko zijn tegenspeler op de grond. Lavanau is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lavanau zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Samavoltsau bereikt de bal nog maar net als eerste. Hramatski verovert de bal door een tackle van achteren. Hramatski passt de bal met de wreef. Ragozik rent richting de bal. Ragozik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Фк Гривочес 51%, Antonomania 49%.
Фк Гривочес - Antonomania 1:0

60e minuut.
Lianszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Samavoltsau rent richting de bal. Ragozik verovert de bal door een tackle van achteren. Hramatski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hramatski draait met de bal, schiet en ... Mazurczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Ragozik is nu in balbezit. Hramatski is nu in balbezit. Hramatski passt de bal in één keer door. Lianszuk rent richting de bal. Lianszuk geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Zalivaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavanau rent richting de bal. Zalivaka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lavanau is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lavanau met een snel genomen vrije trap. Mazurczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liadouski met een snelle inworp. Hramatski geeft een hoge lob. Ragozik rent richting de bal. Ragozik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mazurczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Ragozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilipszyk verovert de bal door een tackle van achteren. Hramatski verovert de bal door een tackle van achteren. Hramatski haalt uit met een fantastische trap. Mazurczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Фк Гривочес - Antonomania 2:0

84e minuut.
Radavets is nu in balbezit. Hramatski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Radavets. Hramatski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hramatski kan niet meer verder spelen. Marozau komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Фк Гривочес 58%, Antonomania 42%.
Фк Гривочес - Antonomania 2:0