Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Flames sorine
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Hranatovich is nu in balbezit. Arhipau verovert de bal door een tackle van achteren. Kabrynovich rent richting de bal. Arhipau verovert de bal door een tackle van achteren. Arhipau haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Val`chuga is nu in balbezit. Val`chuga passt de bal met de wreef. Daar is Boussiko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czalej is nu in balbezit. Czalej schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Flames - sorine 0:1

14e minuut.
Bazutsenka kopt de bal weg. Makalovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Makalovich passt de bal in één keer door. Smolich bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red Flames - sorine 1:1

23e minuut.
Hranatovich is nu in balbezit. Hranatovich geeft een lange en hoge pass. Simanau is nu in balbezit. Czalej bereikt de bal nog maar net als eerste. Czalej schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Jakimovicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Makalovich verovert de bal door een tackle van achteren. Val`chuga met een sublieme pass. Smolich is nu in balbezit. Smolich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Flames - sorine 2:1

43e minuut.
Makalovich geeft de bal voor. Kabrynovich probeert de bal met de borst te controleren. Husainau bereikt de bal nog maar net als eerste. Arhipau rent richting de bal. Arhipau schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Flames 48%, sorine 52%.
Red Flames - sorine 2:1

60e minuut.
Arhipau verovert de bal door een tackle van achteren. Kabrynovich is nu in balbezit. Arhipau speelt de bal door. Smolich rent richting de bal. Smolich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Flames 52%, sorine 48%.
Red Flames - sorine 2:1