Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
waness ФК Барановичи
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Liagchylau bereikt de bal nog maar net als eerste. Loika bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvarych onderschept slim de pass. Zvarych draait met de bal, schiet en ... Suczkou probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Loika bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakavets verovert de bal door een tackle van achteren. Liagchylau rent richting de bal. Rakavets onderschept slim de pass. Rakavets draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Barkun bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkun met een sublieme pass. Zharnikau is nu in balbezit. Loika verovert de bal door een tackle van achteren. Loika draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Razumovich rent richting de bal. Loika rent richting de bal. Razumovich rent richting de bal. Loika rent richting de bal. Loika draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: waness 48%, ФК Барановичи 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
waness - ФК Барановичи 0:0

60e minuut.
Loika is nu in balbezit. Loika probeert naar een medespeler te passen. Zharnikau rent richting de bal. Loika onderschept slim de pass. Loika draait met de bal, schiet en ... Chyjkou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Pantsevich kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Suczkou de bal onder controle te krijgen. Pantsevich verovert de bal door een tackle van achteren. Pantsevich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
waness - ФК Барановичи 0:1

84e minuut.
Rakavets verovert de bal door een tackle van achteren. Zvarych bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakavets is nu in balbezit. Zvarych is nu in balbezit. Zvarych schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Pantsevich probeert de bal aan de voet te houden. Chapkovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapkovich passt de bal met de wreef. Loika rent richting de bal. Loika geeft een hoge lob. Chyjkou bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: waness 43%, ФК Барановичи 57%.
waness - ФК Барановичи 0:1