Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Фк Гривочес ФК Барановичи
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Magirka rent richting de bal. Hramatski verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Hapon ... Strafschop! Hapon krijgt een gele kaart. Hramatski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hramatski neemt zijn aanloop. Paal!

8e minuut.
Zvarych passt de bal zonder na te denken. Pantsevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldatsenka is nu in balbezit. Pantsevich verovert de bal door een tackle van achteren. Pantsevich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Lavanau is nu in balbezit. Zvarych verovert de bal door een tackle van achteren. Zvarych passt de bal met de wreef. Rakavets bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakavets schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Lavanau geeft de bal voor. Ragozik heeft problemen om de bal te vangen. Hramatski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hramatski schiet op doel. Petskaleu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Lianszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lianszuk geeft de bal voor. Klungelig pakt Zharnikau de bal. Ragozik verovert de bal door een tackle van achteren. Ragozik draait met de bal, schiet en ... Chyjkou bokst de bal weg.

36e minuut.
Zharnikau kopt de bal weg. Lavanau is nu in balbezit. Rakavets maakt een afschuwelijke overtreding. Rakavets krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Chymbanevich heeft problemen om de bal te vangen. Chymbanevich geeft de bal voor. Magirka is nu in balbezit. Magirka geeft een hoge lob. Ziuzenak geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Фк Гривочес 43%, ФК Барановичи 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Фк Гривочес - ФК Барановичи 0:0

50e minuut.
Liadouski rent richting de bal. Liadouski probeert naar een medespeler te passen. Hramatski rent richting de bal. Hramatski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Chapialevich de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Фк Гривочес - ФК Барановичи 1:0

71e minuut.
Petskaleu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liadouski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hramatski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hramatski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Фк Гривочес 50%, ФК Барановичи 50%.
Фк Гривочес - ФК Барановичи 1:0