Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Фк Гривочес Red Flames
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Lianszuk geeft de bal voor. Ivanchykau heeft problemen om de bal te vangen. Ragozik maakt een afschuwelijke overtreding. Ragozik krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Simanau bereikt de bal nog maar net als eerste. Hramatski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Simanau is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Simanau zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Saldatsenka probeert de bal met de borst te controleren. Smolich is nu in balbezit. Smolich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Arhipau verovert de bal door een tackle van achteren. Lavanau bereikt de bal nog maar net als eerste. Arhipau onderschept slim de pass. Arhipau draait met de bal, schiet en ... Behanski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Фк Гривочес - Red Flames 0:1

44e minuut.
Lavanau passt de bal met de wreef. Husainau bereikt de bal nog maar net als eerste. Husainau passt de bal in één keer door. Arhipau bereikt de bal nog maar net als eerste. Arhipau haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Фк Гривочес 57%, Red Flames 43%.
Фк Гривочес - Red Flames 0:1

54e minuut.
Arhipau rent richting de bal. Lavanau onderschept slim de pass. Smolich verovert de bal door een tackle van achteren. Arhipau rent richting de bal. Arhipau draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ragozik probeert naar een medespeler te passen. Lianszuk rent richting de bal. Lianszuk probeert naar een medespeler te passen. Hramatski is nu in balbezit. Hramatski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Фк Гривочес - Red Flames 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Фк Гривочес 68%, Red Flames 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Фк Гривочес - Red Flames 1:1