Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Antonomania ФК Барановичи
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Zalivaka probeert naar een medespeler te passen. Zharnikau is nu in balbezit. Zharnikau probeert naar een medespeler te passen. Rakavets is nu in balbezit. Rakavets schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Antonomania - ФК Барановичи 0:1

16e minuut.
Daar is Ilatouski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziuzenak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziuzenak met een sublieme pass. Zvarych rent richting de bal. Zvarych haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Safronau rent richting de bal. Zharnikau geeft een lange en hoge pass. Safronau probeert de bal aan de voet te houden. Zvarych is nu in balbezit. Zvarych schiet op doel. Mazurczyk bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pilipszyk rent richting de bal. Pilipszyk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hutau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pantsevich geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Samavoltsau passt de bal met de wreef. Ilatouski rent richting de bal. Ilatouski passt de bal in één keer door. Radavets bereikt de bal nog maar net als eerste. Radavets schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pauliuczak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ziuzenak met de inworp. Rakavets bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakavets geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antonomania 57%, ФК Барановичи 43%.
Antonomania - ФК Барановичи 0:1

47e minuut.
Rakavets is nu in balbezit. Zvarych rent richting de bal. Rakavets is nu in balbezit. Zvarych is nu in balbezit. Zvarych schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Rakavets verovert de bal door een tackle van achteren. Rakavets speelt de bal door. Zvarych is nu in balbezit. Zvarych draait met de bal, schiet en ... Mazurczyk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Samavoltsau geeft een hoge lob. Magirka heeft problemen om de bal te vangen. Samavoltsau schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Samavoltsau moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Samavoltsau schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antonomania 56%, ФК Барановичи 44%.
Antonomania - ФК Барановичи 0:1