Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Braslet FC MINSK 97
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Lishyk is nu in balbezit. Lishyk met een sublieme pass. Madzejau is nu in balbezit. Ravinski rent richting de bal. Ravinski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Braslet - FC MINSK 97 0:1

15e minuut.
Palankevich probeert naar een medespeler te passen. Mirkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lastavenka. Lastavenka krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Suprovich is nu in balbezit. Zuikevich verovert de bal door een tackle van achteren. Ravinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravinski passt de bal in één keer door. Lastavenka rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Madzejau passt de bal zonder na te denken. Daar is Lastavenka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tatarynovich rent richting de bal. Lastavenka is nu in balbezit. Lastavenka schiet op doel. Perats probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Braslet 49%, FC MINSK 97 51%.
FC Braslet - FC MINSK 97 0:1

47e minuut.
Lishyk kopt de bal weg. Zavadski controleert de bal met de borst. Zavadski geeft een hoge lob. Lastavenka heeft problemen om de bal te vangen. Lastavenka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Zuikevich met een snelle inworp. Lishyk heeft problemen om de bal te vangen. Tatarynovich begaat een overtreding. Tatarynovich krijgt een gele kaart. Lishyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lishyk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Madzejau de bal. Madzejau geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Haulouski met een sublieme pass. Habai met een sublieme pass. Hanarovich rent richting de bal. Palankevich verovert de bal door een tackle van achteren. Palankevich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Lishyk verovert de bal door een tackle van achteren. Lishyk probeert naar een medespeler te passen. Lastavenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lastavenka draait met de bal, schiet en ... Paal!

90e minuut.
Mirkevich met een sublieme pass. Palankevich rent richting de bal. Tsapikau begaat een overtreding. Tsapikau krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Braslet 62%, FC MINSK 97 38%.
FC Braslet - FC MINSK 97 0:1