Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Гранит(Микашевич Гомель
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Rubanenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubanenka geeft de bal voor. Panich met een sublieme pass. Ziavakin rent richting de bal. Ziavakin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Khaecki kopt de bal weg. Pranevich rent richting de bal. Pranevich passt de bal met de wreef. Ziavakin rent richting de bal. Ziavakin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Zhareika geeft een hoge lob. Khaecki heeft problemen om de bal te vangen. Shkabara rent richting de bal. Khaecki rent richting de bal. Khaecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Panich met een sublieme pass. Hurlenya probeert de bal aan de voet te houden. Hurlenya geeft de bal voor. Niarodau rent richting de bal. Niarodau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Taranik is nu in balbezit. Rubanenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Taranik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Taranik krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Zaiats onderschept slim de pass. Zaiats geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pranevich de bal. Khaecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Khaecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Гранит(Микашевич 55%, Гомель 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Гранит(Микашевич - Гомель 0:0

62e minuut.
Liavonszyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Liavonszyk geeft een hoge lob. Dozhdikau heeft problemen om de bal te vangen. Khaecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Khaecki draait met de bal, schiet en ... Paal!

65e minuut.
Sadouski bereikt de bal nog maar net als eerste. Azarau met een sublieme pass. Hulak geeft de bal voor. Dozhdikau is nu in balbezit. Dozhdikau haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Niarodau geeft een hoge lob. Daar is Ladonia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niarodau is nu in balbezit. Khaecki is nu in balbezit. Khaecki draait met de bal, schiet en ... Khamenka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Panich passt de bal in één keer door. Liavonszyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pranevich onderschept slim de pass. Ziavakin is nu in balbezit. Ziavakin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Halinski speelt de bal door. Hurlenya kopt de bal weg. Gaeu rent richting de bal. Dozhdikau verovert de bal door een tackle van achteren. Dozhdikau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Гранит(Микашевич - Гомель 0:1

86e minuut.
Hulak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nazarau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pranevich is nu in balbezit. Pranevich geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Zhareika geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rubanenka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pranevich rent richting de bal. Pranevich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Гранит(Микашевич 50%, Гомель 50%.
Гранит(Микашевич - Гомель 0:1