Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dream Evil tovi la nena
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18
poor Schieten weak
hopeless Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Baydachny rent richting de bal. Baydachny met een sublieme pass. Tarlouski rent richting de bal. Matsvejau onderschept slim de pass. Matsvejau haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Hadavanik geeft een hoge lob. Niarszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Matsvejau verovert de bal door een tackle van achteren. Matsvejau draait met de bal, schiet en ... Sauchanka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Evil - tovi la nena 0:1

29e minuut.
Rachetnikau onderschept slim de pass. Rachetnikau probeert naar een medespeler te passen. Savenok bereikt de bal nog maar net als eerste. Matsvejau verovert de bal door een tackle van achteren. Matsvejau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Rachetnikau passt de bal zonder na te denken. Karabach bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabach geeft een lange en hoge pass. Matsvejau is nu in balbezit. Matsvejau haalt uit met een fantastische trap. Sauchanka bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Rachetnikau rent richting de bal. Laurovich verovert de bal door een tackle van achteren. Laurovich speelt de bal door. Hadavanik is nu in balbezit. Hadavanik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Evil 58%, tovi la nena 42%.
Dream Evil - tovi la nena 0:1

59e minuut.
Hadavanik met een sublieme pass. Karabach rent richting de bal. Karabach passt de bal zonder na te denken. Rachetnikau is nu in balbezit. Rachetnikau haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Evil - tovi la nena 0:2

61e minuut.
Tsyplakou geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lemantovich met de inworp. Baydachny is nu in balbezit. Baydachny geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Laurovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Naganovich onderschept slim de pass. Naganovich probeert naar een medespeler te passen. Rachetnikau is nu in balbezit. Rachetnikau haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Laurovich passt de bal met de wreef. Hadavanik is nu in balbezit. Hadavanik passt de bal in één keer door. Matsvejau rent richting de bal. Matsvejau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Evil 60%, tovi la nena 40%.
Dream Evil - tovi la nena 0:2