Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sumnyja Husi bate
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 14.7
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Nikalaenak verovert de bal door een tackle van achteren. Nikalaenak speelt de bal door. Kobec is nu in balbezit. Karavatski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karavatski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Dashuk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Khaecki met een snelle inworp. Karavatski rent richting de bal. Karavatski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Piatrou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gurenka geeft een hoge lob. Urbanchyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanchyk draait met de bal, schiet en ... Turchanovich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sumnyja Husi - bate 0:1

28e minuut.
Padzeika met de inworp. Vykun rent richting de bal. Vykun speelt de bal door. Urbanchyk is nu in balbezit. Urbanchyk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt Ledakovich de bal. Gurenka onderschept slim de pass. Gurenka speelt de bal door. Urbanchyk is nu in balbezit. Urbanchyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sumnyja Husi 46%, bate 54%.
Sumnyja Husi - bate 0:1

57e minuut.
Zankovich rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dashuk. Zankovich raakt geblesseerd tijdens het duel. Tatarynovich zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Liabik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leanenia bereikt de bal nog maar net als eerste. Leanenia draait met de bal, schiet en ... Furyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sumnyja Husi - bate 1:1

60e minuut.
Padzeika is nu in balbezit. Nikalaenak is nu in balbezit. Nikalaenak geeft de bal voor. Khaecki rent richting de bal. Khaecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kobec geeft een lange en hoge pass. Piatrou bereikt de bal nog maar net als eerste. Zankovich begaat een overtreding. Zankovich krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Leanenia is nu in balbezit. Likhtarovicz rent richting de bal. Leanenia verovert de bal door een tackle van achteren. Karavatski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karavatski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Zebryn is nu in balbezit. Zebryn geeft een hoge lob. Matsuk rent richting de bal. Leanenia rent richting de bal. Leanenia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Furyk niet meer kan verder spelen. Skarynchyk komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Leanenia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kobec met een sublieme pass. Padzeika heeft problemen om de bal te vangen. Leanenia rent richting de bal. Leanenia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sumnyja Husi 42%, bate 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sumnyja Husi - bate 1:1