Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bate Sumnyja Husi
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Liabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Likhtarovicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leanenia rent richting de bal. Liabik rent richting de bal. Leanenia verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Likhtarovicz is nu in balbezit. Zebryn verovert de bal door een tackle van achteren. Zebryn passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Leanenia de bal. Leanenia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Zankovich geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piatrou met de inworp. Gurenka rent richting de bal. Gurenka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Zebryn is nu in balbezit. Zebryn passt de bal met de wreef. Likhtarovicz heeft problemen om de bal te vangen. Karavatski is nu in balbezit. Karavatski draait met de bal, schiet en ... Furyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Likhtarovicz heeft problemen om de bal te vangen. Zebryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Zebryn passt de bal met de wreef. Karavatski is nu in balbezit. Karavatski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bate 55%, Sumnyja Husi 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bate - Sumnyja Husi 0:0

48e minuut.
Karavatski onderschept slim de pass. Karavatski passt de bal zonder na te denken. Leanenia is nu in balbezit. Leanenia haalt uit met een fantastische trap. Furyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Musilovich probeert de bal met de borst te controleren. Likhtarovicz is nu in balbezit. Likhtarovicz passt de bal zonder na te denken. Karavatski heeft problemen om de bal te vangen. Karavatski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bate 59%, Sumnyja Husi 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bate - Sumnyja Husi 0:0