Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tovi la nena madeira1
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Naganovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Naganovich speelt de bal door. Hadavanik probeert naar een medespeler te passen. Ivaneka is nu in balbezit. Ivaneka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Naganovich met de inworp. Karabach is nu in balbezit. Karabach geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Hutar de bal onder controle te krijgen. Matsvejau bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
tovi la nena - madeira1 1:0

11e minuut.
Khrypacz is nu in balbezit. Draba bereikt de bal nog maar net als eerste. Draba speelt de bal door. Rachetnikau rent richting de bal. Rachetnikau haalt uit met een fantastische trap. Makaruk bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Bahinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahinski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Chapluk de bal onder controle te krijgen. Ivaneka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaneka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bahinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Naganovich rent richting de bal. Bahinski onderschept slim de pass. Ivaneka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaneka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tovi la nena 54%, madeira1 46%.
tovi la nena - madeira1 1:0

53e minuut.
Liancevicz geeft de bal voor. Skavinski heeft problemen om de bal te vangen. Hadavanik probeert naar een medespeler te passen. Bahinski is nu in balbezit. Bahinski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Klungelig pakt Bahinski de bal. Bahinski probeert naar een medespeler te passen. Petrashkevich is nu in balbezit. Rachetnikau bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachetnikau haalt uit met een fantastische trap. Makaruk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Skavinski rent richting de bal. Skavinski geeft de bal voor. Ivaneka rent richting de bal. Bahinski is nu in balbezit. Bahinski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Skavinski rent richting de bal. Skavinski passt de bal met de wreef. Mazau is nu in balbezit. Bahinski verovert de bal door een tackle van achteren. Bahinski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tovi la nena 61%, madeira1 39%.
tovi la nena - madeira1 1:0