Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bate FC Brest
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Vykun verovert de bal door een tackle van achteren. Vykun probeert naar een medespeler te passen. Urbanchyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanchyk haalt uit met een fantastische trap. Petrukevich probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Liabik geeft een lange en hoge pass. Hurba is nu in balbezit. Hurba geeft de bal voor. Urbanchyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanchyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Boussiko onderschept slim de pass. Boussiko passt de bal met de wreef. Kobec rent richting de bal. Malejau is nu in balbezit. Malejau schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Linchyk probeert de bal aan de voet te houden. Gurenka rent richting de bal. Gurenka passt de bal in één keer door. Urbanchyk is nu in balbezit. Urbanchyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bate 48%, FC Brest 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bate - FC Brest 0:0

52e minuut.
Gurenka passt de bal in één keer door. Petrukevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrukevich passt de bal in één keer door. Urbanchyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanchyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bate - FC Brest 1:0

53e minuut.
Zubkovich met een sublieme pass. Skaruka bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaruka geeft een lange en hoge pass. Zubkovich rent richting de bal. Zubkovich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bate - FC Brest 1:1

60e minuut.
Linchyk passt de bal zonder na te denken. Likhtarovicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubkovich onderschept slim de pass. Malejau is nu in balbezit. Malejau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bate - FC Brest 1:2

76e minuut.
Petrukevich geeft een hoge lob. Karankevich is nu in balbezit. Met opzet legt Dashuk zijn tegenspeler op de grond. Dashuk krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Liabik geeft een lange en hoge pass. Karankevich is nu in balbezit. Karankevich geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zubkovich de bal. Zubkovich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bate 45%, FC Brest 55%.
bate - FC Brest 1:2