Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sumnyja Husi FC Brest
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Skaruka is nu in balbezit. Skaruka geeft een lange en hoge pass. Zubkovich heeft problemen om de bal te vangen. Zubkovich schiet op doel. Turchanovich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sumnyja Husi - FC Brest 0:1

10e minuut.
Karavatski is nu in balbezit. Karavatski met een sublieme pass. Leanenia bereikt de bal nog maar net als eerste. Leanenia schiet op doel. Legun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sumnyja Husi - FC Brest 1:1

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boussiko met de inworp. Malejau heeft problemen om de bal te vangen. Malejau draait met de bal, schiet en ... Zebryn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Turchanovich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zubkovich rent richting de bal. Zubkovich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sumnyja Husi 63%, FC Brest 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sumnyja Husi - FC Brest 1:1

49e minuut.
Boussiko passt de bal in één keer door. Malejau rent richting de bal. Malejau speelt de bal door. Zubkovich is nu in balbezit. Zubkovich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Linchyk probeert naar een medespeler te passen. Ledakovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledakovich geeft een hoge lob. Leanenia is nu in balbezit. Leanenia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sumnyja Husi - FC Brest 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sumnyja Husi 47%, FC Brest 53%.
Sumnyja Husi - FC Brest 2:1