Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mtz-Ripo bate
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Likhtarovicz is nu in balbezit. Gurenka rent richting de bal. Naltsevich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Naltsevich krijgt een gele kaart.

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Labaszenia trapt de bal weg van het doel. Kobec kopt de bal weg. Urbanchyk rent richting de bal. Urbanchyk schiet op doel. Labaszenia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Nefiadovich kopt de bal weg. Naltsevich rent richting de bal. Gurenka onderschept slim de pass. Gurenka draait met de bal, schiet en ... Biryla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mtz-Ripo 80%, bate 20%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mtz-Ripo - bate 0:0

56e minuut.
Likhtarovicz onderschept slim de pass. Naltsevich is nu in balbezit. Naltsevich met een sublieme pass. Reshatsilau rent richting de bal. Reshatsilau schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Reshatsilau haalt uit met een fantastische trap. Matsuk kopt de bal weg. Klungelig pakt Kobec de bal. Reshatsilau bereikt de bal nog maar net als eerste. Reshatsilau draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Matsuk heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nikanovich geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hurchyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Gurenka probeert naar een medespeler te passen. Urbanchyk rent richting de bal. Biryla bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanchyk verovert de bal door een tackle van achteren. Urbanchyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Matsuk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nikanovich met de inworp. Euliakevich rent richting de bal. Euliakevich draait met de bal, schiet en ... Furyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Martsinszyk kopt de bal weg. Kobec rent richting de bal. Ledzin onderschept slim de pass. Euliakevich is nu in balbezit. Euliakevich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mtz-Ripo 50%, bate 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mtz-Ripo - bate 0:0