Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smorgon Mtz-Ripo
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Shahojka geeft de bal voor. Inworp. Hurchyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Euliakevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Euliakevich schiet op doel. Zhbanau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Biryla probeert naar een medespeler te passen. Ledzin rent richting de bal. Hurko verovert de bal door een tackle van achteren. Liahnovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Liahnovich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Liahnovich passt de bal in één keer door. Studzianok is nu in balbezit. Studzianok passt de bal met de wreef. Hurko rent richting de bal. Hurko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Man`ko geeft een hoge lob. Euliakevich heeft problemen om de bal te vangen. Euliakevich met een sublieme pass. Reshatsilau is nu in balbezit. Reshatsilau haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Urash bereikt de bal nog maar net als eerste. Man`ko verovert de bal door een tackle van achteren. Man`ko passt de bal in één keer door. Reshatsilau heeft problemen om de bal te vangen. Reshatsilau haalt uit met een fantastische trap. Zhbanau bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smorgon 47%, Mtz-Ripo 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Smorgon - Mtz-Ripo 0:0

59e minuut.
Ledzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Liahnovich onderschept slim de pass. Liahnovich met een sublieme pass. Hurko is nu in balbezit. Hurko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Studzianok probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nikanovich geeft een lange en hoge pass. Rabau rent richting de bal. Reshatsilau rent richting de bal. Reshatsilau draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Nefiadovich kopt de bal weg. Klungelig pakt Liahnovich de bal. Naltsevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Liahnovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Liahnovich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smorgon - Mtz-Ripo 1:0

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nikanovich met de inworp. Studzianok rent richting de bal. Euliakevich onderschept slim de pass. Euliakevich schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smorgon 49%, Mtz-Ripo 51%.
Smorgon - Mtz-Ripo 1:0