Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tovi la nena Sumnyja Husi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


4e minuut.
Mazau heeft problemen om de bal te vangen. Karavatski met een sublieme pass. Mazau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leanenia is nu in balbezit. Leanenia draait met de bal, schiet en ... Kalecinski bokst de bal weg.

12e minuut.
Arhipau kopt de bal weg. Matsvejau rent richting de bal. Zebryn begaat een overtreding. Zebryn krijgt een gele kaart. Matsvejau is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Naganovich met een snel genomen vrije trap. Turets heeft problemen om de bal te vangen. Turchanovich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Leanenia rent richting de bal. Tsyplakou probeert naar een medespeler te passen. Matsvejau rent richting de bal. Matsvejau draait met de bal, schiet en ... Turets probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Arhipau kopt de bal weg. Tatarynovich heeft problemen om de bal te vangen. Matsvejau rent richting de bal. Matsvejau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tovi la nena - Sumnyja Husi 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tovi la nena 37%, Sumnyja Husi 63%.
tovi la nena - Sumnyja Husi 1:0

46e minuut.
Karavatski met een sublieme pass. Daar is Leanenia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arhipau begaat een overtreding. Arhipau krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Ledzin geeft de bal voor. Karavatski heeft problemen om de bal te vangen. Karavatski speelt de bal door. Leanenia is nu in balbezit. Leanenia draait met de bal, schiet en ... Kalecinski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Karabach met de inworp. Arhipau rent richting de bal. Arhipau geeft een lange en hoge pass. Khrypacz is nu in balbezit. Khrypacz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Matsvejau bereikt de bal nog maar net als eerste. Khrypacz is nu in balbezit. Khrypacz passt de bal in één keer door. Daar is Arhipau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arhipau haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Chapluk rent richting de bal. Chapluk geeft een hoge lob. Daar is Karavatski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matsvejau is nu in balbezit. Matsvejau draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Mazau is nu in balbezit. Mazau geeft de bal voor. Matsvejau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Matsvejau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tovi la nena - Sumnyja Husi 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tovi la nena 37%, Sumnyja Husi 63%.
tovi la nena - Sumnyja Husi 2:0