Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sumnyja Husi tovi la nena
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Rachetnikau kopt de bal weg. Karavatski rent richting de bal. Karavatski speelt de bal door. Daar is Leanenia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leanenia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Tatarynovich rent richting de bal. Rachetnikau onderschept slim de pass. Matsvejau rent richting de bal. Matsvejau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sumnyja Husi - tovi la nena 0:1

15e minuut.
Hadavanik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nikalaenak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karavatski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karavatski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Hadavanik geeft een lange en hoge pass. Daar is Tatarynovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tatarynovich probeert naar een medespeler te passen. Leanenia is nu in balbezit. Leanenia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Naganovich rent richting de bal. Naganovich passt de bal met de wreef. Matsvejau bereikt de bal nog maar net als eerste. Matsvejau draait met de bal, schiet en ... Turchanovich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sumnyja Husi - tovi la nena 0:2

28e minuut.
Liancevicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khrypacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatarynovich is nu in balbezit. Khrypacz onderschept slim de pass. Khrypacz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Karavatski passt de bal in één keer door. Khrypacz rent richting de bal. Khrypacz passt de bal zonder na te denken. Matsvejau rent richting de bal. Matsvejau haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sumnyja Husi - tovi la nena 0:3

37e minuut.
Rachetnikau bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatarynovich legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rachetnikau is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tatarynovich probeert naar een medespeler te passen. Rachetnikau legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sumnyja Husi 57%, tovi la nena 43%.
Sumnyja Husi - tovi la nena 0:3

46e minuut.
Rachetnikau rent richting de bal. Rachetnikau passt de bal met de wreef. Ledakovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabach bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabach geeft de bal voor. Turchanovich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Turets de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Karabach geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Zebryn passt de bal in één keer door. Tsyplakou met een sublieme pass. Khrypacz heeft problemen om de bal te vangen. Khaecki rent richting de bal. Khaecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Leanenia bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Sumnyja Husi - tovi la nena 1:3

59e minuut.
Turchanovich trapt de bal weg van het doel. Zebryn geeft een lange en hoge pass. Chapluk kopt de bal weg. Karavatski is nu in balbezit. Karavatski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Tsyplakou geeft een hoge lob. Hadavanik kopt de bal weg. Klungelig pakt Leanenia de bal. Karavatski is nu in balbezit. Karavatski schiet op doel. Kalecinski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Karavatski passt de bal in één keer door. Tsyplakou is nu in balbezit. Leanenia bereikt de bal nog maar net als eerste. Leanenia schiet op doel. Kalecinski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sumnyja Husi - tovi la nena 2:3

73e minuut.
Hadavanik speelt de bal door. Karabach rent richting de bal. Karabach passt de bal in één keer door. Matsvejau bereikt de bal nog maar net als eerste. Matsvejau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Khrypacz probeert naar een medespeler te passen. Matsvejau bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachetnikau is nu in balbezit. Rachetnikau haalt uit met een fantastische trap. Ledakovich kopt de bal weg. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Tsyplakou geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khaecki met een snelle inworp. Karavatski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karavatski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sumnyja Husi 54%, tovi la nena 46%.
Sumnyja Husi - tovi la nena 2:3