Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Brest tovi la nena
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17
poor Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Skaruka rent richting de bal. Chumachenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachetnikau tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rachetnikau krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Hadavanik geeft een hoge lob. Inworp. Skaruka met de inworp. Boussiko rent richting de bal. Boussiko geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Naganovich rent richting de bal. Naganovich passt de bal met de wreef. Matsvejau bereikt de bal nog maar net als eerste. Matsvejau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brest - tovi la nena 0:1

15e minuut.
Hadavanik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Naganovich de bal. Naganovich probeert naar een medespeler te passen. Matsvejau rent richting de bal. Matsvejau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Matsvejau verovert de bal door een tackle van achteren. Linchyk rent richting de bal. Matsvejau onderschept slim de pass. Matsvejau schiet op doel. Legun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brest - tovi la nena 0:2

44e minuut.
Skaruka onderschept slim de pass. Chumachenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Chumachenka probeert naar een medespeler te passen. Zubkovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubkovich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Brest 46%, tovi la nena 54%.
FC Brest - tovi la nena 0:2

47e minuut.
Malejau raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pastushenia komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Petrukevich kopt de bal weg. Mazau is nu in balbezit. Mazau passt de bal in één keer door. Matsvejau is nu in balbezit. Matsvejau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Naganovich rent richting de bal. Pastushenia verovert de bal door een tackle van achteren. Pastushenia geeft een hoge lob. Karankevich is nu in balbezit. Karankevich schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Karankevich is nu in balbezit. Liancevicz begaat een overtreding. Karankevich raakt geblesseerd tijdens het duel. Karankevich met een snel genomen vrije trap. Daar is Hadavanik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zubkovich rent richting de bal. Zubkovich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Rachetnikau bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaruka verovert de bal door een tackle van achteren. Skaruka speelt de bal door. Zubkovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubkovich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Brest 54%, tovi la nena 46%.
FC Brest - tovi la nena 0:2