Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dream Evil FC Brest
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Papianok bereikt de bal nog maar net als eerste. Karankevich verovert de bal door een tackle van achteren. Karankevich passt de bal in één keer door. Pastushenia is nu in balbezit. Pastushenia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Laurovich rent richting de bal. Laurovich passt de bal in één keer door. Daar is Papianok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zubkovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubkovich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Linchyk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zaviaruha komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Boussiko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yanchyk. Boussiko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boussiko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zubkovich is nu in balbezit. Zubkovich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Boussiko probeert naar een medespeler te passen. Hurba is nu in balbezit. Hurba speelt de bal door. Zubkovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubkovich draait met de bal, schiet en ... Sauchanka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Savenok heeft problemen om de bal te vangen. Zubkovich is nu in balbezit. Zubkovich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Evil 52%, FC Brest 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dream Evil - FC Brest 0:0

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Sahuta de bal onder controle te krijgen. Pilipszyk rent richting de bal. Zaviaruha is nu in balbezit. Pilipszyk verovert de bal door een tackle van achteren. Pilipszyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Boussiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Baydachny verovert de bal door een tackle van achteren. Baydachny met een sublieme pass. Zubkovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubkovich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Baydachny bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastushenia verovert de bal door een tackle van achteren. Zubkovich rent richting de bal. Zubkovich haalt uit met een fantastische trap. Sauchanka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Evil - FC Brest 0:1

85e minuut.
Papianok bereikt de bal nog maar net als eerste. Karankevich verovert de bal door een tackle van achteren. Karankevich speelt de bal door. Klungelig pakt Zubkovich de bal. Zubkovich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Evil - FC Brest 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Evil 50%, FC Brest 50%.
Dream Evil - FC Brest 0:2