Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
757575757fgf вотос
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Salamevich met een sublieme pass. Lesin is nu in balbezit. Trahanovich maakt een afschuwelijke overtreding. Trahanovich is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

10e minuut.
Ladysh met een sublieme pass. Makavets rent richting de bal. Salanenka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salanenka krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Pantsialeiau geeft een lange en hoge pass. Ladysh kopt de bal weg. Daar is Sibirtsau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lesin is nu in balbezit. Lesin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Salamevich rent richting de bal. Salanenka onderschept slim de pass. Salanenka passt de bal in één keer door. Ravitski rent richting de bal. Ravitski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 757575757fgf 47%, вотос 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
757575757fgf - вотос 0:0

50e minuut.
Val`cheuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Val`cheuski speelt de bal door. Majeika is nu in balbezit. Ravitski rent richting de bal. Ravitski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Nazarenka passt de bal in één keer door. Ladysh rent richting de bal. Chyndarau bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladysh onderschept slim de pass. Ladysh speelt de bal door. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
757575757fgf - вотос 0:1

58e minuut.
Valeuka kopt de bal weg. Makavets bereikt de bal nog maar net als eerste. Makavets speelt de bal door. Lesin is nu in balbezit. Lesin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Chyndarau heeft problemen om de bal te vangen. Ladysh rent richting de bal. Ladysh passt de bal zonder na te denken. Nazarenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazarenka geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Chyndarau met een sublieme pass. Sibirtsau heeft problemen om de bal te vangen. Chyndarau met een sublieme pass. Ravitski is nu in balbezit. Ravitski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Liagchylau trapt de bal weg van het doel. Makavets probeert naar een medespeler te passen. Lesin rent richting de bal. Lesin schiet op doel. Hapau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
757575757fgf - вотос 0:2

77e minuut.
Nazarenka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ladysh probeert de bal met de borst te controleren. Val`cheuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladysh verovert de bal door een tackle van achteren. Ladysh geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
757575757fgf - вотос 0:3

80e minuut.
Chyndarau is nu in balbezit. Chyndarau geeft een lange en hoge pass. Liagchylau met een sublieme pass. Lesin rent richting de bal. Lesin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 757575757fgf 65%, вотос 35%.
757575757fgf - вотос 0:3