Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Neman Grodno славия
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 15.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Hasyukevich onderschept slim de pass. Tarasevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzeika is nu in balbezit. Tarasevich onderschept slim de pass. Tarasevich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Pryemka bereikt de bal nog maar net als eerste. Arshun is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pryemka. Pryemka krijgt een gele kaart.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arshun met een snelle inworp. Karnilovich rent richting de bal. Tarasevich onderschept slim de pass. Tarasevich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Tarasevich is nu in balbezit. Karnilovich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tarasevich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pryemka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hasyukevich springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neman Grodno - славия 1:0

22e minuut.
Tarasevich is nu in balbezit. Tarasevich passt de bal in één keer door. Arshun is nu in balbezit. Hasyukevich verovert de bal door een tackle van achteren. Hasyukevich schiet op doel. Lishyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lishyk speelt de bal door. Merkulovich kopt de bal weg. Lisik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmitrakovich onderschept slim de pass. Zmitrakovich haalt uit met een fantastische trap. Hutselevich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Daar is Hasyukevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arshun rent richting de bal. Hasyukevich verovert de bal door een tackle van achteren. Tarasevich rent richting de bal. Tarasevich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neman Grodno 48%, славия 52%.
Neman Grodno - славия 1:0

76e minuut.
Parfianovich rent richting de bal. Parfianovich geeft een lange en hoge pass. Pryemka rent richting de bal. Pryemka haalt uit met een fantastische trap. Lishyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Neman Grodno - славия 2:0

76e minuut.
Merkulovich speelt de bal door. Klungelig pakt Zmitrakovich de bal. Tarasevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasyukevich rent richting de bal. Hasyukevich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neman Grodno 26%, славия 74%.
Neman Grodno - славия 2:0