Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
БОЛЬШЕ ПЫЛИ Neman Grodno
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Pryemka met een sublieme pass. Hulyaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hulyaka passt de bal zonder na te denken. Zorych heeft problemen om de bal te vangen. Zorych schiet op doel. Hutselevich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Hapanovich probeert naar een medespeler te passen. Zorych rent richting de bal. Chapialevich is nu in balbezit. Zorych verovert de bal door een tackle van achteren. Zorych schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
БОЛЬШЕ ПЫЛИ - Neman Grodno 1:0

16e minuut.
Hapanovich kopt de bal weg. Zorych rent richting de bal. Radau tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Radau krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Tarasevich heeft problemen om de bal te vangen. Tarasevich geeft een hoge lob. Rutsevich heeft problemen om de bal te vangen. Hasyukevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasyukevich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kalyhnevich met de inworp. Hapanovich geeft een lange en hoge pass. Lisik heeft problemen om de bal te vangen. Zorych rent richting de bal. Zorych schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ladzeika bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarasevich onderschept slim de pass. Hasyukevich rent richting de bal. Hasyukevich draait met de bal, schiet en ... Rutsevich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
БОЛЬШЕ ПЫЛИ - Neman Grodno 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: БОЛЬШЕ ПЫЛИ 51%, Neman Grodno 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
БОЛЬШЕ ПЫЛИ - Neman Grodno 1:1

56e minuut.
Staganovich geeft een hoge lob. Inworp. Czasnouski met een snelle inworp. Tarasevich is nu in balbezit. Tarasevich geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Salei is nu in balbezit. Czasnouski verovert de bal door een tackle van achteren. Czasnouski passt de bal met de wreef. Tarasevich is nu in balbezit. Tarasevich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Chapialevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapialevich passt de bal zonder na te denken. Radau bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorych onderschept slim de pass. Zorych draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Hasyukevich is nu in balbezit. Kalyhnevich is nu in balbezit. Kalyhnevich speelt de bal door. Chapialevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapialevich geeft een hoge lob. Radzisheuski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: БОЛЬШЕ ПЫЛИ 54%, Neman Grodno 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
БОЛЬШЕ ПЫЛИ - Neman Grodno 1:1