Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
БОЛЬШЕ ПЫЛИ славия
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 14.9
poor Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Hulyaka verovert de bal door een tackle van achteren. Hulyaka met een sublieme pass. Val`kevich heeft problemen om de bal te vangen. Zorych rent richting de bal. Zorych draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zaleski met een snelle inworp. Salei rent richting de bal. Merkulovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Merkulovich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Merkulovich probeert naar een medespeler te passen. Ladzeika bereikt de bal nog maar net als eerste. Nupryk begaat een overtreding. Nupryk krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Parfianovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzeika rent richting de bal. Parfianovich rent richting de bal. Zorych onderschept slim de pass. Zorych schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Radzeika onderschept slim de pass. Merkulovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Merkulovich speelt de bal door. Nupryk rent richting de bal. Nupryk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
БОЛЬШЕ ПЫЛИ - славия 0:1

33e minuut.
Hulyaka passt de bal zonder na te denken. Zorych is nu in balbezit. Ladonia verovert de bal door een tackle van achteren. Val`kevich verovert de bal door een tackle van achteren. Val`kevich draait met de bal, schiet en ... Lishyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Salei onderschept slim de pass. Salei passt de bal met de wreef. Staganovich rent richting de bal. Nupryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nupryk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: БОЛЬШЕ ПЫЛИ 51%, славия 49%.
БОЛЬШЕ ПЫЛИ - славия 0:1

48e minuut.
Val`kevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiczanski is nu in balbezit. Val`kevich verovert de bal door een tackle van achteren. Val`kevich schiet op doel. Lishyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Salei geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zaleski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Merkulovich is nu in balbezit. Merkulovich speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kalyhnevich geeft de bal voor. Inworp. Sirotski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Merkulovich rent richting de bal. Merkulovich geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
БОЛЬШЕ ПЫЛИ - славия 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: БОЛЬШЕ ПЫЛИ 38%, славия 62%.
БОЛЬШЕ ПЫЛИ - славия 0:2