Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slavia_FC Neman Grodno
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.9 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sapojnikau trapt de bal weg van het doel. Zhytniakovicz kopt de bal weg. Halinski is nu in balbezit. Halinski haalt uit met een fantastische trap. Hutselevich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia_FC - Neman Grodno 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavia_FC 54%, Neman Grodno 46%.
Slavia_FC - Neman Grodno 1:0

56e minuut.
Chapialevich onderschept slim de pass. Tarasevich heeft problemen om de bal te vangen. Radzinevich speelt de bal door. Halinski is nu in balbezit. Halinski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Halinski rent richting de bal. Pryemka bereikt de bal nog maar net als eerste. Halinski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Halinski krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Lisik geeft de bal voor. Inworp. Tolstsik met een snelle inworp. Zhytniakovicz is nu in balbezit. Zhytniakovicz geeft een lange en hoge pass. Hutselevich bokst de bal weg. Halinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Halinski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia_FC - Neman Grodno 2:0

73e minuut.
Ivarouski verovert de bal door een tackle van achteren. Ivarouski geeft een hoge lob. Hutselevich maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Halinski rent richting de bal. Halinski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia_FC - Neman Grodno 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavia_FC 38%, Neman Grodno 62%.
Slavia_FC - Neman Grodno 3:0