Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hkghggg Vita+
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
tragisch Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Klungelig pakt Herylovich de bal. Tsapikau bereikt de bal nog maar net als eerste. Herylovich schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Herylovich krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Bahtsin heeft problemen om de bal te vangen. Mihejau onderschept slim de pass. Chiginski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chiginski krijgt een gele kaart. Mihejau is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paplyka met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bahtsin geeft de bal voor. Skrypchyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsapikau bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypchyk onderschept slim de pass. Skrypchyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Tsapikau speelt de bal door. Herylovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Brizhevich rent richting de bal. Herylovich verovert de bal door een tackle van achteren. Herylovich geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Stashonak rent richting de bal. Stashonak geeft een lange en hoge pass. Skrypchyk is nu in balbezit. Skrypchyk haalt uit met een fantastische trap. Panukevich maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Stashonak onderschept slim de pass. Daar is Skrypchyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stashonak rent richting de bal. Daar is Skrypchyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrypchyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hkghggg - Vita+ 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hkghggg 52%, Vita+ 48%.
hkghggg - Vita+ 0:1

70e minuut.
Chulanau rent richting de bal. Skrypchyk verovert de bal door een tackle van achteren. Tsapikau bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypchyk onderschept slim de pass. Skrypchyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Zhbanau bereikt de bal nog maar net als eerste. Stashonak is nu in balbezit. Herylovich probeert naar een medespeler te passen. Skrypchyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypchyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hkghggg 50%, Vita+ 50%.
hkghggg - Vita+ 0:1