Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slavia_FC славия
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 15.6
hopeless Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


24e minuut.
Merkulovich is nu in balbezit. Petskaleu verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Radzeika. Radzeika krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Ladonia rent richting de bal. Ladonia geeft een lange en hoge pass. Petskaleu kopt de bal weg. Zhytniakovicz is nu in balbezit. Zhytniakovicz draait met de bal, schiet en ... Lishyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Lishyk geeft een hoge lob. Inworp. Tolstsik met de inworp. Zhytniakovicz rent richting de bal. Zhytniakovicz geeft de bal voor. Lishyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavia_FC 42%, славия 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Slavia_FC - славия 0:0

51e minuut.
Arshun geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tolstsik met een snelle inworp. Zhytniakovicz is nu in balbezit. Zhytniakovicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Ivarouski met een snelle inworp. Petskaleu geeft een lange en hoge pass. Halinski is nu in balbezit. Zhytniakovicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhytniakovicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia_FC - славия 1:0

65e minuut.
Arshun passt de bal zonder na te denken. Zhytniakovicz is nu in balbezit. Zhytniakovicz passt de bal in één keer door. Halinski rent richting de bal. Halinski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia_FC - славия 2:0

79e minuut.
Spadaryk met een sublieme pass. Radzeika bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzeika probeert naar een medespeler te passen. Halinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Halinski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia_FC - славия 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavia_FC 37%, славия 63%.
Slavia_FC - славия 3:0