Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Chelsea Minsk BATE_Barisov
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Rapaport is nu in balbezit. Rapaport probeert naar een medespeler te passen. Sulyga rent richting de bal. Tumasheuski is nu in balbezit. Tumasheuski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

12e minuut.
Zhdan geeft de bal voor. Laneka heeft problemen om de bal te vangen. Lauranjuk rent richting de bal. Palankevich verovert de bal door een tackle van achteren. Palankevich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chelsea Minsk - BATE_Barisov 0:1

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hiczanski met een snelle inworp. Sulyga rent richting de bal. Sulyga draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Aranovich de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Chelsea Minsk - BATE_Barisov 1:1

20e minuut.
Mazanau geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hiczanski met een snelle inworp. Sulyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulyga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Palankevich verovert de bal door een tackle van achteren. Palankevich passt de bal zonder na te denken. Paulenia speelt de bal door. Nikanszyk rent richting de bal. Nikanszyk geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Paulenia speelt de bal door. Bechikau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechikau passt de bal in één keer door. Tumasheuski rent richting de bal. Tumasheuski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bladyka trapt de bal weg van het doel. Ravinski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nikanszyk. Ravinski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ravinski kan niet meer verder spelen. Sushkevich komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chelsea Minsk 43%, BATE_Barisov 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Chelsea Minsk - BATE_Barisov 1:1

69e minuut.
Latsuk is nu in balbezit. Lauranjuk onderschept slim de pass. Lauranjuk passt de bal met de wreef. Sulyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulyga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Daar is Lauranjuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Latsuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Latsuk speelt de bal door. Tumasheuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumasheuski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chelsea Minsk - BATE_Barisov 2:1

80e minuut.
Chernikau passt de bal zonder na te denken. Lauranjuk rent richting de bal. Palankevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Palankevich schiet op doel. Laneka heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chelsea Minsk 66%, BATE_Barisov 34%.
FC Chelsea Minsk - BATE_Barisov 2:1