Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
محمد اشرف MRFC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Hurba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ivandzikau rent richting de bal. Tabul`chyk onderschept slim de pass. Tabul`chyk haalt uit met een fantastische trap. Zakreuski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
محمد اشرف - MRFC 0:1

15e minuut.
Ivandzikau rent richting de bal. Tabul`chyk rent richting de bal. Tabul`chyk passt de bal met de wreef. Bahrantsau rent richting de bal. Bahrantsau schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Tabul`chyk passt de bal met de wreef. Lysiuk is nu in balbezit. Bahrantsau onderschept slim de pass. Bahrantsau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
محمد اشرف - MRFC 0:2

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hurba met de inworp. Ivandzikau bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabul`chyk onderschept slim de pass. Tabul`chyk geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: محمد اشرف 57%, MRFC 43%.
محمد اشرف - MRFC 0:2

55e minuut.
Lemesh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schtaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lesin. Schtaniuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ivandzikau met een snel genomen vrije trap. Malukevich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Klungelig pakt Lemesh de bal. Ivandzikau rent richting de bal. Ivandzikau speelt de bal door. Tabarau bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabarau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Liatecki rent richting de bal. Liatecki passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Koval’ de bal. Bahrantsau is nu in balbezit. Bahrantsau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Tabul`chyk is nu in balbezit. Tabul`chyk passt de bal met de wreef. Bahrantsau rent richting de bal. Bahrantsau draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Susha de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Chulanau speelt de bal door. Bahrantsau is nu in balbezit. Peszynski maakt een afschuwelijke overtreding. Peszynski krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Lemesh speelt de bal door. Tabul`chyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabul`chyk passt de bal in één keer door. Bahrantsau is nu in balbezit. Bahrantsau schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Zakreuski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Tabul`chyk onderschept slim de pass. Tabul`chyk passt de bal met de wreef. Susha rent richting de bal. Bahrantsau onderschept slim de pass. Bahrantsau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
محمد اشرف - MRFC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: محمد اشرف 69%, MRFC 31%.
محمد اشرف - MRFC 0:3