Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GOMEL17 BATE_Barisov
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Asipenka geeft een lange en hoge pass. Stasuchonak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Charankevich. Charankevich krijgt een gele kaart. Stasuchonak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Siamashkevich zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Trafimik kopt de bal weg. Klungelig pakt Yarusevich de bal. Siamashkevich is nu in balbezit. Praharevich onderschept slim de pass. Praharevich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Laurovich speelt de bal door. Chernikau kan de bal niet met de borst controleren. Stasuchonak rent richting de bal. Stasuchonak geeft een lange en hoge pass. Bladyka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Praharevich kopt de bal weg. Asipenka is nu in balbezit. Asipenka passt de bal zonder na te denken. Daar is Zhvyrko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhvyrko draait met de bal, schiet en ... Bladyka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
GOMEL17 - BATE_Barisov 1:0

36e minuut.
Praharevich is nu in balbezit. Praharevich passt de bal zonder na te denken. Razanau bereikt de bal nog maar net als eerste. Palankevich onderschept slim de pass. Palankevich schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Zhvyrko rent richting de bal. Aranovich onderschept slim de pass. Laurovich verovert de bal door een tackle van achteren. Laurovich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GOMEL17 - BATE_Barisov 2:0

39e minuut.
Praharevich met een sublieme pass. Klungelig pakt Palankevich de bal. Laurovich rent richting de bal. Laurovich draait met de bal, schiet en ... Bladyka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GOMEL17 - BATE_Barisov 3:0

41e minuut.
Palankevich met een sublieme pass. Klungelig pakt Zhvyrko de bal. Zhdan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zhvyrko wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOMEL17 41%, BATE_Barisov 59%.
GOMEL17 - BATE_Barisov 3:0

55e minuut.
Mazanau geeft een hoge lob. Czaropka rent richting de bal. Czaropka met een sublieme pass. Daar is Laurovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laurovich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Asipenka probeert naar een medespeler te passen. Razanau bereikt de bal nog maar net als eerste. Razanau geeft een hoge lob. Laurovich is nu in balbezit. Laurovich draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GOMEL17 - BATE_Barisov 4:0

64e minuut.
Razanau kopt de bal weg. Siamashkevich is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Charankevich. Charankevich krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

67e minuut.
Praharevich onderschept slim de pass. Praharevich speelt de bal door. Palankevich is nu in balbezit. Palankevich haalt uit met een fantastische trap. Pauliankovich heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chernikau probeert naar een medespeler te passen. Trafimik rent richting de bal. Stasuchonak maakt een afschuwelijke overtreding. Stasuchonak is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

82e minuut.
Razanau geeft de bal voor. Asipenka probeert de bal met de borst te controleren. Praharevich probeert naar een medespeler te passen. Palankevich rent richting de bal. Palankevich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GOMEL17 - BATE_Barisov 4:1

84e minuut.
Trafimik is nu in balbezit. Zhvyrko rent richting de bal. Trafimik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trafimik krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOMEL17 45%, BATE_Barisov 55%.
GOMEL17 - BATE_Barisov 4:1