Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MogilevCityUnited محمد اشرف
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
8 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Klungelig pakt Tabarau de bal. Mamida is nu in balbezit. Mamida passt de bal met de wreef. Mil`to bereikt de bal nog maar net als eerste. Mil`to haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Ivandzikau passt de bal in één keer door. Tabarau bereikt de bal nog maar net als eerste. Laktienau rent richting de bal. Tabarau onderschept slim de pass. Tabarau haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Schtaniuk rent richting de bal. Mamida tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schtaniuk raakt geblesseerd tijdens het duel. Schtaniuk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mysouski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mysouski draait met de bal, schiet en ... Paal!

16e minuut.
Koval’ is nu in balbezit. Koval’ probeert naar een medespeler te passen. Tabarau is nu in balbezit. Tabarau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MogilevCityUnited - محمد اشرف 0:1

23e minuut.
Koval’ met een sublieme pass. Lul`ka heeft problemen om de bal te vangen. Mamida bereikt de bal nog maar net als eerste. Lul`ka verovert de bal door een tackle van achteren. Lul`ka schiet op doel. Haidukevich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Liatecki is nu in balbezit. Dziemidovicz rent richting de bal. Mil`to is nu in balbezit. Dziemidovicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziemidovicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Stasuchonak met een sublieme pass. Ivandzikau met een sublieme pass. Cyhalka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabarau verovert de bal door een tackle van achteren. Tabarau haalt uit met een fantastische trap. Haidukevich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Mil`to passt de bal in één keer door. Ptashuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ptashuk probeert naar een medespeler te passen. Ikan is nu in balbezit. Ikan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MogilevCityUnited - محمد اشرف 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MogilevCityUnited 57%, محمد اشرف 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MogilevCityUnited - محمد اشرف 1:1

53e minuut.
Bartasheuski geeft de bal voor. Mysouski rent richting de bal. Mysouski passt de bal met de wreef. Tabarau bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabarau schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Lul`ka onderschept slim de pass. Lul`ka probeert naar een medespeler te passen. Tabarau bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabarau draait met de bal, schiet en ... Haidukevich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MogilevCityUnited - محمد اشرف 1:2

61e minuut.
Hut passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liatecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mysouski rent richting de bal. Mysouski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Daar is Stasuchonak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabarau bereikt de bal nog maar net als eerste. Stasuchonak is nu in balbezit. Tabarau verovert de bal door een tackle van achteren. Tabarau draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Peszynski rent richting de bal. Peszynski geeft een lange en hoge pass. Cyhalka is nu in balbezit. Tabarau onderschept slim de pass. Tabarau schiet op doel. Haidukevich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tabarau rent richting de bal. Tabarau draait met de bal, schiet en ... Haidukevich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MogilevCityUnited - محمد اشرف 1:3

78e minuut.
Mysouski is nu in balbezit. Mysouski met een sublieme pass. Mamida is nu in balbezit. Tabarau is nu in balbezit. Tabarau draait met de bal, schiet en ... Haidukevich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MogilevCityUnited 74%, محمد اشرف 26%.
MogilevCityUnited - محمد اشرف 1:3