Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ДНЕПР Дб BATE_Barisov
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


22e minuut.
Latsuk verovert de bal door een tackle van achteren. Palankevich is nu in balbezit. Latsuk is nu in balbezit. Latsuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ДНЕПР Дб - BATE_Barisov 0:1

22e minuut.
Ekel` probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rylich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Latsuk begaat een overtreding. Latsuk krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Klungelig pakt Skitovich de bal. Palankevich rent richting de bal. Palankevich schiet op doel. Pupyshau maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paulenia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Rapaport probeert naar een medespeler te passen. Ekel` is nu in balbezit. Ekel` passt de bal in één keer door. Rylich rent richting de bal. Rylich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Skitovich is nu in balbezit. Ekel` bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekel` probeert naar een medespeler te passen. Rylich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rylich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ekel` kopt de bal weg. Klungelig pakt Aranovich de bal. Rylich rent richting de bal. Rylich draait met de bal, schiet en ... Bladyka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ДНЕПР Дб - BATE_Barisov 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ДНЕПР Дб 37%, BATE_Barisov 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ДНЕПР Дб - BATE_Barisov 1:1

51e minuut.
Trafimik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rapaport bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapaport passt de bal met de wreef. Palankevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Palankevich schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Karol` bereikt de bal nog maar net als eerste. Karol` passt de bal met de wreef. Aranovich probeert de bal aan de voet te houden. Rylich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rylich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Zhytnik passt de bal met de wreef. Zhdan is nu in balbezit. Zhdan passt de bal in één keer door. Rapaport rent richting de bal. Rapaport haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Nikanszyk speelt de bal door. Latsuk is nu in balbezit. Latsuk met een sublieme pass. Palankevich rent richting de bal. Palankevich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Rapaport verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rapaport met een snelle inworp. Klungelig pakt Ekel` de bal. Ekel` geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ДНЕПР Дб 43%, BATE_Barisov 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ДНЕПР Дб - BATE_Barisov 1:1