Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MRFC Belyja Arly
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Tabul`chyk is nu in balbezit. Tabul`chyk passt de bal zonder na te denken. Bahrantsau rent richting de bal. Bahrantsau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MRFC - Belyja Arly 1:0

26e minuut.
Samulevich trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Lagunets de bal. Zhyvatczenia probeert naar een medespeler te passen. Maliarovich rent richting de bal. Maliarovich schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Siarmiajka is nu in balbezit. Siarmiajka geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kastiukevich de bal onder controle te krijgen. Bahrantsau is nu in balbezit. Bahrantsau schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kastiukevich geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lemesh met de inworp. Hurba geeft de bal voor. Bahrantsau krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Maliarovich haalt uit met een fantastische trap. Pudalevich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zabauchyk is nu in balbezit. Zabauchyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MRFC - Belyja Arly 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MRFC 45%, Belyja Arly 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MRFC - Belyja Arly 1:1

52e minuut.
Lemesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhyvatczenia onderschept slim de pass. Zhyvatczenia speelt de bal door. Maliarovich is nu in balbezit. Maliarovich schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Siarmiajka rent richting de bal. Siarmiajka geeft een hoge lob. Haurys’ probeert naar een medespeler te passen. Maliarovich rent richting de bal. Maliarovich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MRFC - Belyja Arly 1:2

71e minuut.
Malukevich trapt de bal weg. Tabul`chyk speelt de bal door. Salamevich probeert de bal aan de voet te houden. Bahrantsau is nu in balbezit. Bahrantsau haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Siarmiajka onderschept slim de pass. Siarmiajka geeft een hoge lob. Kastiukevich controleert de bal met de borst. Bahrantsau is nu in balbezit. Bahrantsau draait met de bal, schiet en ... Samulevich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Karpejchyk de bal. Maskaleu is nu in balbezit. Maskaleu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MRFC - Belyja Arly 2:2

84e minuut.
Majeika rent richting de bal. Hurba onderschept slim de pass. Hurba probeert naar een medespeler te passen. Bahrantsau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahrantsau schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MRFC 45%, Belyja Arly 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MRFC - Belyja Arly 2:2