Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ДНЕПР Дб FC Chelsea Minsk
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 15
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen hopeless


13e minuut.
Piarouski is nu in balbezit. Piarouski geeft een lange en hoge pass. Labanok rent richting de bal. Tumasheuski verovert de bal door een tackle van achteren. Tumasheuski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ekel` raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pavuk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ДНЕПР Дб 42%, FC Chelsea Minsk 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ДНЕПР Дб - FC Chelsea Minsk 0:0

47e minuut.
Skitovich rent richting de bal. Sulyga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skitovich. Skitovich krijgt een gele kaart. Sulyga raakt geblesseerd tijdens het duel. Lauranjuk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Labanok rent richting de bal. Tumasheuski verovert de bal door een tackle van achteren. Tumasheuski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Skitovich rent richting de bal. Skitovich passt de bal met de wreef. Laneka is nu in balbezit. Rylich is nu in balbezit. Rylich haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Klungelig pakt Sulyga de bal. Zhytnik verovert de bal door een tackle van achteren. Zhytnik met een sublieme pass. Pavuk is nu in balbezit. Pavuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Ravinski heeft problemen om de bal te vangen. Rylich bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhukavets bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavuk verovert de bal door een tackle van achteren. Pavuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rylich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rylich schiet op doel. Pudyshau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Bechikau is nu in balbezit. Skitovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechikau rent richting de bal. Pavuk verovert de bal door een tackle van achteren. Pavuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ДНЕПР Дб 33%, FC Chelsea Minsk 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ДНЕПР Дб - FC Chelsea Minsk 0:0