Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BATE_Barisov Belyja Arly
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten weak
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen hopeless


10e minuut.
Radyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Radyka geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Latsuk de bal onder controle te krijgen. Palankevich is nu in balbezit. Palankevich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Zhdan geeft een lange en hoge pass. Niszyparovich speelt de bal door. Paulenia heeft problemen om de bal te vangen. Zabauchyk rent richting de bal. Zabauchyk haalt uit met een fantastische trap. Bladyka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Nikanszyk speelt de bal door. Palankevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastiukevich rent richting de bal. Palankevich verovert de bal door een tackle van achteren. Palankevich draait met de bal, schiet en ... Samulevich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BATE_Barisov - Belyja Arly 1:0

23e minuut.
Haurys’ geeft een lange en hoge pass. Inworp. Charankevich met de inworp. Latsuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Latsuk geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Niszyparovich probeert naar een medespeler te passen. Kamlenich is nu in balbezit. Kamlenich speelt de bal door. Zhyvatczenia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhyvatczenia draait met de bal, schiet en ... Bladyka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BATE_Barisov 46%, Belyja Arly 54%.
BATE_Barisov - Belyja Arly 1:0

49e minuut.
Mazanau onderschept slim de pass. Mazanau passt de bal zonder na te denken. Latsuk is nu in balbezit. Palankevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Palankevich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BATE_Barisov - Belyja Arly 2:0

54e minuut.
Zhdan probeert de bal met de borst te controleren. Zhyvatczenia rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zhdan. Zhdan krijgt een gele kaart. Zhyvatczenia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Niszyparovich met een snel genomen vrije trap. Charankevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Majeika onderschept slim de pass. Majeika geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BATE_Barisov 53%, Belyja Arly 47%.
BATE_Barisov - Belyja Arly 2:0