Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ДНЕПР Дб محمد اشرف
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


34e minuut.
Skitovich heeft problemen om de bal te vangen. Koval’ verovert de bal door een tackle van achteren. Koval’ speelt de bal door. Tabarau is nu in balbezit. Tabarau schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Skitovich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miklashevich heeft problemen om de bal te vangen. Miklashevich passt de bal met de wreef. Rylich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rylich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ДНЕПР Дб 52%, محمد اشرف 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ДНЕПР Дб - محمد اشرف 0:0

53e minuut.
Schtaniuk kopt de bal weg. Tabarau controleert de bal met de borst. Zharaven` bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabarau verovert de bal door een tackle van achteren. Tabarau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Inworp. Schtaniuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zhytnik met een sublieme pass. Ivandzikau is nu in balbezit. Ivandzikau geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Pupyshau met een harde bal richting middenveld. Miklashevich kopt de bal weg. Liatecki rent richting de bal. Ekel` verovert de bal door een tackle van achteren. Ekel` geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Koval’ rent richting de bal. Koval’ geeft een lange en hoge pass. Paulenia probeert de bal aan de voet te houden. Tabarau bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabarau draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Schtaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Labanok onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schtaniuk. Schtaniuk krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Zakreuski trapt de bal weg. Karol` rent richting de bal. Karol` passt de bal zonder na te denken. Ekel` bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekel` draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Karol` geeft een lange en hoge pass. Liatecki kopt de bal weg. Piarouski geeft de bal voor. Ekel` bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekel` schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Labanok rent richting de bal. Zhytnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Labanok probeert naar een medespeler te passen. Rylich is nu in balbezit. Rylich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ДНЕПР Дб 51%, محمد اشرف 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ДНЕПР Дб - محمد اشرف 0:0