Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASV Neman 95
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 15.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Kuzmich bereikt de bal nog maar net als eerste. Henyush onderschept slim de pass. Piszugin bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszugin draait met de bal, schiet en ... Khamecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Viachorka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ASV - Neman 95 0:1

18e minuut.
Leanok rent richting de bal. Valenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peszynski is nu in balbezit. Valenda verovert de bal door een tackle van achteren. Valenda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Chopchits met een harde bal richting middenveld. Kuzmich kopt de bal weg. Daar is Migalevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Daar is Chabatarou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazliankevich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chabatarou raakt geblesseerd tijdens het duel. Kuzmich met een snel genomen vrije trap. Valenda is nu in balbezit. Valenda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ASV - Neman 95 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASV 44%, Neman 95 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ASV - Neman 95 1:1

80e minuut.
Khamecki rent richting de bal. Khamecki geeft een lange en hoge pass. Melesh kopt de bal weg. Henyush is nu in balbezit. Henyush schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Inworp. Tselaval`nikau met een snelle inworp. Zuikevich rent richting de bal. Piszugin is nu in balbezit. Piszugin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASV - Neman 95 1:2

87e minuut.
Piszugin verovert de bal door een tackle van achteren. Kuzmich is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piszugin. Piszugin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASV 57%, Neman 95 43%.
ASV - Neman 95 1:2
ASV