Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zehir عيسى الملك
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Saputa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Peravozkin komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Kozus` bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozus` geeft de bal voor. Nizikau verovert de bal door een tackle van achteren. Ban` bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban` haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Haiduhovich speelt de bal door. Peravozkin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kamenich. Kamenich krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Kozus` met een snelle inworp. Kalyhnevich rent richting de bal. Haiduhovich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kalyhnevich raakt geblesseerd tijdens het duel. Kalyhnevich met een snel genomen vrije trap. Labuta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ban` heeft problemen om de bal te vangen. Ban` draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zehir - عيسى الملك 0:1

28e minuut.
Klungelig pakt Kamenich de bal. Zhabyka is nu in balbezit. Kamenich rent richting de bal. Zhabyka verovert de bal door een tackle van achteren. Zhabyka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Rudzenia rent richting de bal. Bazhanau verovert de bal door een tackle van achteren. Bazhanau speelt de bal door. Rubnikovich rent richting de bal. Rubnikovich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bazhanau bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihaluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkouski maakt een afschuwelijke overtreding. Barkouski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zehir 64%, عيسى الملك 36%.
zehir - عيسى الملك 0:1

48e minuut.
Zhabyka rent richting de bal. Asipenak rent richting de bal. Asipenak heeft problemen om de bal te vangen. Zhabyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhabyka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Razin verovert de bal door een tackle van achteren. Varyga rent richting de bal. Varyga passt de bal met de wreef. Rubnikovich is nu in balbezit. Rubnikovich draait met de bal, schiet en ... Labuta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
zehir - عيسى الملك 0:2

53e minuut.
Rubnikovich onderschept slim de pass. Rudzenia is nu in balbezit. Mihaluk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mihaluk krijgt een gele kaart. Rudzenia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rudzenia neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Magarevich heeft problemen om de bal te vangen. Magarevich passt de bal in één keer door. Smaliak is nu in balbezit. Asipenak onderschept slim de pass. Asipenak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Klungelig pakt Zhabyka de bal. Kamenich is nu in balbezit. Zhabyka begaat een overtreding. Zhabyka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zehir 54%, عيسى الملك 46%.
zehir - عيسى الملك 0:2