Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZvezdaMinsk Molodechno
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
14 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten hopeless
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


9e minuut.
Hanczaranka geeft een hoge lob. Daar is Raparovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bialou is nu in balbezit. Pilukevich rent richting de bal. Pilukevich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Mit`ko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bagdanovich is nu in balbezit. Bagdanovich geeft een lange en hoge pass. Bladyka is nu in balbezit. Bladyka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Hanczaranka probeert naar een medespeler te passen. Pilukevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilukevich probeert naar een medespeler te passen. Bialou bereikt de bal nog maar net als eerste. Bialou draait met de bal, schiet en ... Mit`ko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Hanczaranka is nu in balbezit. Hanczaranka probeert naar een medespeler te passen. Mit`ko is nu in balbezit. Pilukevich onderschept slim de pass. Pilukevich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Babouka kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zubchonak de bal onder controle te krijgen. Pilukevich probeert naar een medespeler te passen. Bialou bereikt de bal nog maar net als eerste. Bialou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZvezdaMinsk - Molodechno 1:0

27e minuut.
Kardashevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilukevich verovert de bal door een tackle van achteren. Pilukevich met een sublieme pass. Bialou rent richting de bal. Bialou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Raparovich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mit`ko heeft problemen om de bal te vangen. Mit`ko passt de bal in één keer door. Bladyka is nu in balbezit. Bladyka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ratkevich probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZvezdaMinsk 43%, Molodechno 57%.
ZvezdaMinsk - Molodechno 1:0

47e minuut.
Trusau onderschept slim de pass. Majeika is nu in balbezit. Majeika passt de bal in één keer door. Bladyka rent richting de bal. Bladyka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Pilukevich rent richting de bal. Pilukevich probeert naar een medespeler te passen. Zubchonak rent richting de bal. Bialou onderschept slim de pass. Bialou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Babouka rent richting de bal. Majeika rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Orash. Orash krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Mit`ko speelt de bal door. Majeika bereikt de bal nog maar net als eerste. Bladyka rent richting de bal. Majeika is nu in balbezit. Majeika haalt uit met een fantastische trap. Ratkevich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bladyka is nu in balbezit. Bladyka draait met de bal, schiet en ... Ratkevich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Bialou is nu in balbezit. Mit`ko rent richting de bal. Bialou onderschept slim de pass. Pilukevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilukevich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Klungelig pakt Majeika de bal. Repik bereikt de bal nog maar net als eerste. Repik geeft de bal voor. Daar is Bialou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bialou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZvezdaMinsk 64%, Molodechno 36%.
ZvezdaMinsk - Molodechno 1:0