Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lebed Belaja -Smargon Molodechno
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Ahurok is nu in balbezit. Ahurok passt de bal in één keer door. Brouka heeft problemen om de bal te vangen. Bladyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bladyka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Brouka kopt de bal weg. Kardashevich is nu in balbezit. Ladysh begaat een overtreding. Kardashevich raakt geblesseerd tijdens het duel. Kardashevich zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kizukevich trapt de bal weg van het doel. Kardashevich kopt de bal weg. Ahurok is nu in balbezit. Ahurok geeft een hoge lob. Bagdanovich kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kizukevich met een sublieme pass. Kardashevich is nu in balbezit. Harbuz onderschept slim de pass. Harbuz schiet op doel. Mit`ko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lebed Belaja -Smargon - Molodechno 1:0

35e minuut.
Klungelig pakt Bladyka de bal. Molatau onderschept slim de pass. Molatau geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ignatkevich de bal. Ignatkevich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lebed Belaja -Smargon - Molodechno 2:0

39e minuut.
Klungelig pakt Zubchonak de bal. Ignatkevich rent richting de bal. Ignatkevich haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zubchonak de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lebed Belaja -Smargon 48%, Molodechno 52%.
Lebed Belaja -Smargon - Molodechno 2:0

49e minuut.
Ladysh geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mit`ko de bal. Chaplyga geeft een hoge lob. Ignatkevich rent richting de bal. Ignatkevich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kardashevich verovert de bal door een tackle van achteren. Kardashevich geeft de bal voor. Daar is Molatau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bladyka is nu in balbezit. Bladyka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Daar is Chaplyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harbuz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kardashevich. Kardashevich krijgt een gele kaart. Harbuz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lebed Belaja -Smargon 45%, Molodechno 55%.
Lebed Belaja -Smargon - Molodechno 2:0